hockey

Jo som många andra svenskar och även världen över typ nästan jalla fall hockey länder , så sitter jag och tittar på hockey vm och kan inte säga att jag är stolt ingen visar någon hög kapacitet , fast många och då menar jag många har högre kapacitet än dom visar ett stor exempel på de är huselius som även challe berglund på pekar fast kanske inte ordagrant men a så äre, som tur finns de ju endå nån som glänser lite extre jämför med laget i sig och det är LINUS OMARK mkt snyggt jobbat även denna match inte fått till något mål eller assist men de bör komma snart även i denna match , mattias weinhandl också en som spelar bra och även lyckats göra mål aven suverän läcker passnig som han fick . men han tog vara på chansen , och sist men inte minst "monstet" jonas inte spelat på länge men gör en bra match en så länge en tabbe men ändå målen som har kommit för usa är nästan i powerplay,
  p.s mkt onödiga utvisningar,

nu ska ja se 3 pperioden , hejsvejs svergie fäjs

nu har ja bärbara så ja kan skriva å kolla ,, men aa dom  MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL 5-5 haha nu vart de fem - fem... a tillbaka dit ja höll på skriva  , dom har börja spela bra dom sista fem 10 minuterna , men en sak en säkert försvars spelet är på knatteliga niva så säger som många andra svenska var är douglas murray , bent-åke ? ,, ojojo det är en dramatisk match det här :) 3 minuter 16 sek kvar 5 lika vem vinner ? håller med kommentatorerna , husse vaknar nu :) bättre sent än aldrig..
men nu får vi inte slarva med passen i anfall zon . komigen sweden.   1 min 01 sek kvar

nu gäller de att vinna tecken alla tekningar i slut minuten

vilken vändning,, nu få man vara uppe ett tag till,

husse vart har du varit ? YES nu är det som det ska vara bra spel . fint mål av husse   KÄMPAR MÅL

gustavson matchens lira han är värld det må jag säga.  mattias weinhandl kunde även fått vinna de :)

synd att omark vart mer osynlig ju längre matchen gick, men stora spelare klev fram mkt bra

om nån hockey intresserad läser detta kommentera gjärna om er åsikter :) tex om jag glömmt nån elr favoriserat nån typ,, allt är välkommet